Handelsbetingelser

Servicebetingelser

GENEREL INFORMATION

Zimmerlund Kunst v./ Anette Zimmerlund 

Østergade 48

7430 Ikast 

Danmark

Email: kontakt@zimmerlundkunst.dk

Cvr: DK-40350993

Vi forbeholder os retten til at afvise service/salg uanset årsag til enhver tid.

Indholdet på zimmerlundkunst.dk og tilknyttede domæner er vores ejendomsret. Det er ikke tilladt at reproducere, kopiere, sælge, videresælge eller på anden måde udnytte indhold fra zimmerlundkunst.dk og tilhørende website uden forudgående aftale med os. Det gælder både tekst, billeder og de produkter, du finder på sitet.

KØB OG BETALING

Du kan købe og betale for dine produkter i webshoppen på zimmerlundkunst.dk Alle priser er i danske kroner. Priserne inkluderer en kunstnermoms på 5% for alle varer, der sælges indenfor EU. For ordrer til lande udenfor EU, kan der blive tillagt lokal told, moms og andre afgifter, som du selv skal afregne med de lokale myndigheder.

ORDREBEHANDLING

Når du afgiver en ordre og gennemfører en betaling, modtager du en e-mail fra os med dine ordredetaljer og en ordrestatus. Din ordre har status ”On hold” indtil den er bekræftet af os. Betalingen for dit køb trækkes, når ordren er færdigbehandlet.

BETALINGSMULIGHEDER

Betalinger gennemføres med wooCommerce. Du kan betale med følgende kort: Visa, Mastercard, American Express. Vi opbevarer ikke kortinformation på websitet og din betaling trækkes først fra dit kort, når ordren er gennemført.

Ved specialordrer og ordrer hvor produkterne tilpasses dine særlige ønsker, kan betalingen opkræves på forhånd.

Rul til toppen