Fri fragt med rabatkoden “godsommer”  ▪  Lukket for forsendelse 17/7 – 11/8

Plakater

Kunstplakater – når originaler lever videre

Laver jeg et kunstværk, der kun findes ét styk af, bliver originalen ofte solgt hurtigt. Netop derfor har jeg lavet mine kunstplakater. De giver dig mulighed for at købe kunsten som plakater i form af affotograferede akvarelmalerier, collografier og linoleumstryk. Så gå endelig på opdagelse i de unikke plakater, og klik dine favoritter hjem til billedvæggen. 

OBS: Nogle plakater er “limited edition”, da de kun findes i begrænset oplag.

Shop efter kategori

Linoleumstryk

Plakater

Ler

Collografi

Akvarelmalerier

Mixed Media

Plakater

Plakater – kunst til dit hjem

Er du på udkig efter smukke plakater til at dekorere dit hjem med? Mit udvalg af plakater består af affotograferede akvarelmalerier, collografier og linoleumstryk, der vil give dine vægge et personligt touch. Uanset din smag, er jeg sikker på, du finder en plakat, der er noget for dig.

Unikke plakater

Mine plakater har (hvis jeg da selv skal sige det) en unik stil, og de er alle fotos af UNIKA-værker, jeg har lavet. Der er både plakater med masser af farver, som giver et energisk udtryk – og andre, der har mere bløde nuancer og skaber en afslappende atmosfære. Hæng de unikke plakater i din stue, dit soveværelse eller kontor – ja, i lige dét rum, du gerne vil give stemning.

Fun fact om plakater

Hvorfor kan du få plakater med min kunst på? Fordi jeg af og til ikke kan holde tanken ud om, at et værk ikke skal foreviges. Især når jeg holder rigtig meget af det. Derfor lader jeg nogle værker blive til plakater, og de har en helt særlig plads i mit hjerte.

Sådan vælger du den perfekte plakat

Når du skal vælge en plakat til dit hjem, kan det fx være en hjælp at kigge på de farver, der allerede er i det rum, hvor du vil placere den nye plakat. Jeg er dog personligt ikke så meget til regler, når der skal indrettes. Og da mine plakater ofte illustrerer konkrete følelser, tanker og remindere, placerer jeg dem tit de steder, hvor jeg har mest brug for den konkrete reminder. Måske er det på dit kontor? Måske i din stue? Måske på dit badeværelse? Placér plakaterne lige dér, hvor du får mest ud af dem.

Gå også på opdagelse i:
Collografi

Skab din egen billedvæg med plakater

Hvorfor egentlig nøjes med én plakat, når du kan skabe en stor billedvæg? Jeg synes, det giver en virkelig fed og personlig effekt i hjemmet. Kombinér gerne plakater fra mig med andre kunstneres; the more the merrier. Udforsk mit udvalg af plakater, og begynd at sammensætte din egen kunstvæg. Dén bliver du helt sikkert glad for.