Fri fragt med rabatkoden “godsommer”  ▪  Lukket for forsendelse 17/7 – 11/8

Tilbud

“Skildpaddeliv”, A3

“Skildpaddeliv” er blevet til i samarbejde med Katrine Gisiger (tjek hende ud, hun er så sej!).
Trykket bygger på historien om haren og skildpadden:
Haren var den overlegne, der grinende tog imod udfordringen om et kapløb med skildpadden. Den styrtede afsted, men måtte stoppe op flere gange, fordi det gik for stærkt og nogle gange vende tilbage, fordi den havde tabt noget i farten. (Okay måske jeg selv har digtet lidt videre, whatever). Skildpadden derimod, den tog kun ét skridt af gangen, men den blev ved med at komme frem ad, stabilt og sikkert. Stoppede ikke, tabte ikke noget, havde sig selv med. Og bum, så kom den sgu først i mål – helt uden stress og kaos.
Jeg håber, du kan tage det, du kan bruge fra teksten og finde mening ind i dit eget liv. Måske i forhold til personlig udvikling, vægttab, parforhold, opdragelse, arbejde eller noget helt andet? Det handler om at tage den med ro – men nå i mål!

 

  • Linoleumstrykket har A3-størrelse (der passer til rammer på ca. 30×42 cm) og er lavet på naturhvidt papir fra Hahnemühle.
  • Trykket, du køber, er håndlavet i mit atelier i Ikast. Derfor vil du opleve, at der er små detaljevariationer i hvert eneste linoleumstryk – hvilket kun gør det endnu mere unikt. Med andre ord kan nuancer, placering på papiret og tæthed i sværten variere fra tryk til tryk og fra parti til parti. 
  • Linoleumstrykket er signeret af mig. 
  • Du kan med fordel kombinere flere forskellige linoleumstryk og lave en personlig billedvæg eller collage, der får dit hjem til at skille sig ud.

Original price was: 500,00 kr..Current price is: 400,00 kr..